آینده ما

تحصیل در فرانسه

تحصیل در فرانسه مقطع دکتری: تحصیل در مقطع دکتری در کشور فرانسه کاملاً رایگان است و شغل محسوب می شود. ویزای تعلق گرفته به دانشجویان در این مقطع ویزای شغلی است و دانشجویان حقوق ماهانه دریافت می کنند.

تحصیل در فرانسه مقطع کارشناسی ارشد: در اکثر دانشگاه های فرانسه بعد از پایان تحصیلات کارشناسی دو مقطع تحصیلی برای کارشناسی ارشد وجود دارد. دوره ی اول مستر ۱ نام دارد و دوره ی بعدی مستر ۲ نام دارد. هر یک از این دوره ها یک ساله می باشند و بسته به نوع رشته و دانشگاه دوره ی کارآموزی هم دارند.

اکثر این دوره ها به زبان انگلیسی برگزار می شود و نیازی به دانستن زبان فرانسه نیست.

 تحصیل در فرانسه مقطع کارشناسی: دوره های کارشناسی در فرانسه ۳ سال می باشد. در این دوره دانشجویان موظف به گذراندن ۶ نیمسال تحصیلی و ۱۸۰ واحد درسی هستند.

هزینه تحصیل در فرانسه یکی از دغدغه های دانشجویانی است که قصد ادامه تحصیل در کشور فرانسه را دارند. هزینه‌های زندگی با توجه به سبک زندگی هر فرد می‌تواند متفاوت باشد ولی به‌طور معمول هزینه‌ی زندگی دانشجویی در کلیه شهرهای فرانسه به غیر از پاریس بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ یورو در ماه می‌باشد، این مبلغ شامل هزینه‌های خوابگاه، غذا، حمل و نقل درون شهری ، پوشاک و خرید سایر امکانات مورد نیاز یک زندگی دانشجویی می‌باشد

 

تحصیل رایگان در فرانسه

تحصیل برای اکثر رشته ها رایگان می باشد و همچنین امکان اخذ بورس تحصیلی و یا کمک هزینه تحصیلی وجود دارد. از سوی دیگر متقاضیانی که برای تحصیل در مقطع دکتری در فرانسه اقدام می نمایند باید بدانند که تحصیل در این مقطع شغل محسوب می شود و دانشجویان حقوق ماهیانه دریافت می کنند، علاوه بر تمامی موارد ذکر شده دانشجویان از حمایت های دولتی برخوردار خواهند شد.

 

تحصیل در فرانسه به زبان انگلیسی

دانشگاه های فرانسه برای جذب هرچه بیشتر دانشجو از سراسر جهان چندین سال است که اقدام به برگزاری دوره های دانشگاه به زبان انگلیسی کرده اند. بر خلاف نظر اکثریت افراد جامعه که تصور می نمایند برای تحصیل در فرانسه نیاز به یادگیری و یا ارائه ی مدرک زبان فرانسه می باشد، باید به این نکته اشاره کرد که در حال حاضر امکان تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری به زبان انگلیسی در فرانسه مهیا می باشد. شایان ذکر است متقاضیان این دوره ها هیچ نیازی به یادگیری و یا ارائه ی مدرک زبان فرانسه ندارند. درصورتی‌که متقاضی بخواهد به زبان انگلیسی ادامه تحصیل دهد لازم است که مدرک زبان آیلتس با  نمره بالای ۵ بگیرد.

 

اخذ ویزای فرانسه از طریق پذیرش تحصیلی

به‌صورت کلی در فرانسه هر مقطع تحصیلی را می‌توانید ۳ بار بخوانید و با این روش ویزای خود را تمدید کنید. اما اگر پس از فارغ‌التحصیلی از دانشگاه و اتمام تحصیلات موفق به یافتن کار مناسبی شوید به‌گونه‌ای که با کارفرمای خود قرارداد ببندید امکان تمدید ویزا و بعداً اخذ اقامت میسر می‌گردد.

یکی از مهمترین نکاتی که مورد توجه دانشجویان است اخذ ویزای فرانسه برای همراهان است. در این خصوص باید به این نکته توجه داشت که همسر و فرزندان زیر سن قانونی دانشجو می‌توانند همزمان با دانشجو درخواست ویزای همراه بدهند و همزمان با هم وارد خاک کشور فرانسه شوند.




[ موضوع : ]
تاريخ : پنجشنبه 2 آذر 1396 | 11:39 | نویسنده : آینده ما |

دانشجویان کدام کشورها موفق‌ ترند؟

🎓چندی پیش سازمان همکاری و توسعه اقتصادی یا او.ای.سی.دی آزمونی برای سنجش توان دانش‌آموختگان دانشگاه‌ها در کشورهای عضو این سازمان برگزار کرد که نتیجه‌اش به تازگی منتشر شده و با آنچه تصور می‌شود کاملا تفاوت دارد.

▫️با توجه به اینکه برترین دانشگاه‌های جهان مثل هاروارد، استنفورد، آکسفورد، کمبریج در آمریکا و بریتانیا هستند، انتظار این است که دانش‌آموختگان دانشگاه‌ها در این کشورها هم بهتر از بقیه باشند. اما در آزمون سازمان همکاری و توسعه اقتصادی موفق‌ترین‌ها از ژاپن و فنلاند و هلند بودند.

📊رده‌بندی ده کشور اول این آزمون با تصویری که از "بهترین" دانشگاه‌ها در ذهن داریم تفاوت دارد؛

۱- ژاپن ۲- فنلاند ۳- هلند ۴- استرالیا

۵- نروژ ۶- بلژیک ۷- زلاندنو ۸- انگلستان

 ۹- آمریکا ۱۰- جمهوری چک

▫️دانشگاه‌های کشورهای بالای این فهرست معمولا در رده‌بندی "بهترین" دانشگاه‌های جهان جایی ندارند. اما بر مبنای این گزارش جوانانی که از دانشگاه‌های نروژ و استرالیا بیرون می‌آیند تواناتر از دانش‌آموختگان دانشگاه‌های مشهور آمریکا هستند.

▪️یک نکته مهم بازگشت سرمایه‌ای است که در آموزش عالی صرف می‌شود، چه از مالیات مردم، چه جیب دانشجو. به‌عنوان نمونه، نظام دانشگاهی هلند با شهریه‌ای به مراتب کمتر، بهتر از دانشگاه‌های آمریکا و بریتانیا نتیجه می‌گیرد. به باور مدیر آموزش او.ای.سی.دی، "اگر بحث سواد باشد، کسی که در جایی مثل ژاپن، فنلاند یا هلند دیپلم بگیرید ممکن است وضعش از کسی که در ایتالیا، اسپانیا یا یونان بعد از دیپلم هم درس خوانده، بهتر باشد".




[ موضوع : ]
تاريخ : شنبه 26 آبان 1396 | 22:07 | نویسنده : آینده ما |

ثبت‌نام در دانشگاه سبب می‌شود که حدود ۳۰ درصد هزینه های درمانی دانشجو تحت پوشش قرار گیرد. اما برای داشتن بیمه تکمیلی ماهیانه ۶۰-۱۰۰ یورو باید پرداخت شود.

❓اخذ ویزا برای والدین دانشجو چطور ممکن است؟

سه ماه بعد از ثبت‌نام در دانشگاه به دانشجو کارت اقامت دانشجویی تعلق می‌‌گیرد که می‌تواند برای ویزای اقوام درجه یک شامل پدر و مادر و همسر و فرزند اقدام کند.

❓شرایط کار کردن دانشجو در طی تعطیلات دانشگاه چگونه است؟

پس اخذ کارت اقامت، دانشجو در هر زمان از سال می‌تواند به مدت ۲ الی ۳ روز در هفته به صورت پاره وقت کار کند.

❓مدت و هزینه‌ی دوره‌‎های زبان آموزی اسپانیا چقدر است؟

دوره‌های زبان به صورت دوره‌های فشرده نیمه فشرده و دوره‌های بعد ازظهر می‌باشد و ماهیانه حداقل ۲۰۰ یورو و حداکثر ۷۰۰ یورو هزینه دارد. 

❓آب و هوای اسپانیا چطور است؟

کشور اسپانیا دارای آب و هوای مناسبی است و زمستان‌ها و تابستان‌های نسبتا معتدلی دارد. حد متوسط درجه حرارت هوا در شهر بارسلون و مادرید در تابستان ۲۴ و زمستان ۸ درجه سانتیگراد است.

❓آیا محدودیت سنی برای تحصیل وجود دارد؟

برای تحصیل محدودیت سنی وجود ندارد. آنچه که بیشتر از سن  اهمیت دارد کاری است که فرد از زمان اتمام تحصیل و یا در حین تحصیل انجام می‌دهد.

❓آیا امکان عزیمت دانشجوی متاهل به همراه همسرش وجود دارد؟

پس از اخذ کارت اقامت، موسسه  آتیه آفرینان ایرانیان اقدام برای انتقال همسر دانشجو به اسپانیا را انجام میدهد که در حدود ۶-۷ ماه به طول می‌انجامد.

❓ویزای دانشجویی اسپانیا برای چند بار ورود و خروج است؟

ویزای دانشجویی محدودیت ندارد و برای چند بار ورود و خروج صادر می‌شود




[ موضوع : ]
تاريخ : پنجشنبه 24 آبان 1396 | 22:19 | نویسنده : آینده ما |

کار همزمان با تحصیل با ماهیانه 2000 دلار حقوق به بالا

تضمین اخذ کار بعد از تحصیل

شش ماه تحصیل و شش ماه کار تضمین شده

دوره های کارشناسی و کارشناسی ارشد

 

اگر بدنبال شرایطی هستید که بتوانید همزمان با تحصیل کار کنید و بعد از تحصیل تضمین کار در اتحادیه اروپا را نیز داشته باشید همین الان میتوانید برای سوئیس اقدام نمایید 

 

کشور سوئیس عنوان بهترین کشور جهان در سال ۲۰۱۷ را از آن خود کرد. این کشور در سال گذشته میلادی بالاترین تولید ناخالص داخلی را در میان کشورهای جهان داشته است. ارتقای کیفیت آموزش، دموکراسی و اشتغال از مهمترین علل انتخاب این کشور به عنوان بهترین کشور جهان است.

 

مزایای تحصیل و کار در سوئیس

با ادامه تحصیل در سوئیس علاوه بر اینکه شما در کنار تحصیل کار میکنید و اینکار با حقوق مشخص از طرف دانشگاه به شما ارائه میگردد در زمان فارغ التحصیلی نیز شما هم دارای مدرک دانشگاهی و هم دارای تجربه کاری میباشید و برای هر دوره کاری نیز مدرکی را دریافت نموده اید

پس از فارغ التحصیلی با توجه به شرایط شما خود دانشگاه برای شما کار پیدا میکند و با بالاترین سطح درآمدی شما مشغول بکار خواهید شد و با توجه به این مزایا شاید بتوان گفت یکی از بهترین راههای مهاجرت شرایطی هست که در حال حاضر کشور سوئیس بوجود آورده است که شما بدون نیاز به سرمایه گذاری یا رائه مدرک دانشگاهی خاص و امتیاز بندی بتوانید وارد اتحادیه اروپا شده و با کمترین هزینه هم تحصیل نمایید و هم کار پیدا کنید و اقامت دائم اخذ نمایید




[ موضوع : ]
تاريخ : سه شنبه 22 آبان 1396 | 22:19 | نویسنده : آینده ما |
صفحه قبل 1 صفحه بعد